Thomas Linnard, Stenungsund: Jag är hockeyförälder och ska titta på matchen. Min son spelar inte i detta laget men han spelar i föreningen. Just nu är han och äter. Jag hoppas att Stenungsund vinner. Jag har sett ett par matcher och jag hoppas på den här matchen för den här kommer nog att bli bra. De blir bättre för varje match.
Thomas Linnard, Stenungsund: Jag är hockeyförälder och ska titta på matchen. Min son spelar inte i detta laget men han spelar i föreningen. Just nu är han och äter. Jag hoppas att Stenungsund vinner. Jag har sett ett par matcher och jag hoppas på den här matchen för den här kommer nog att bli bra. De blir bättre för varje match. Bild: Pontus Soderman

Sex publikröster om lyckan att få se ett ishockeyderby

Derbyt i Hockeytvåan södra A mellan Stenungsund och Kungälv lockade folk. ST-tidningen frågade sex personer i publiken om relationen till pucksporten.

ANNONS

Gerd Falk, Stenungsund:

– Ikväll håller jag på Stingers. Det här första gången som jag är på match i år, bland annat för att jag känner en i laget: Joel Wiklund. Jag brukar se hockey, oftast på TV. Då följer jag Frölunda.

Greger Holmström, Lödöse:

– Jag brukar se hockey när tid finns. Då följer jag Kungälv men också Frölunda även om hjärtat är i Luleå. Jag är från Boden, som har ett lag, men Luleå spelar i SHL. Vi (i familjen) har gjort en liten roadtrip idag. Vi har varit och badat i Vänersborg och sedan drog vi hit (till Stenungsund Arena).

ANNONS

Tilde Falk Holmström, Lödöse:

– Jag är bara här för att stötta Joel. Han är vår granne. Ikväll hoppas jag att det går bra och att Stingers vinner. Jag tror det blir 3–1.

Camilla Sandberg, Stenungsund:

– Jag är här kanske fem dagar i veckan. Förutom att jag är hockeyförälder sitter jag också i sekretariatet på A-lagsmatcherna. Hockey är en rolig sport och det händer grejer plus att det är roligt och gott folk här. I sekretariatet kan jag inte sitta och applådera (om Stingers gör mål) men innerst inne, så gör man ju det!

Thomas Linnard, Stenungsund:

– Jag är hockeyförälder och ska titta på matchen. Min son spelar inte i detta laget men han spelar i föreningen. Just nu är han och äter. Jag hoppas att Stenungsund vinner. Jag har sett ett par matcher och jag hoppas på den här matchen för den här kommer nog att bli bra. De blir bättre för varje match.

Seppo Kantola, Stenungsund:

– Jag var ordförande i Koppers iF på 80-talet – jag efterträdde Rolf Nilsson. Jag tror det var 1983 som ishallen invigdes. Jag kom till Stenungsund 1978. Jag brukar se hockey – kan jag gå, så ser jag hemmamatcherna men det här är första matchen. Det är derby men det också lite kul att se Kungälv. Det har alltid varit en fajt mellan lagen men nu har Stingers tränat så pass mycket att de ska kunna klå de här.

ANNONS