Seger för Skärhamn 2 mot Skredsvik/Hogstorp efter drömstart

Skärhamn 2 gjorde 1–0 redan efter två minuters spel genom Niklas Andersson när laget slog Skredsvik/Hogstorp på hemmaplan i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll.

|
Skärhamns IK Lag 2 vann mot Skredsvik/Hogstorp Lag 2

Till slut blev det 5–1 till Skärhamn 2.

– En skön seger inför uppehållet. Vi spelar fin fotboll och vinner med siffror som kunde varit större. Heja Skärhamn. Stabil seger vi var bättre än Skredsvik. Härligt att gå in i ledigheten med ett positivt lag, tyckte Skärhamn 2:s tränare Markus Johansson, efter matchen.

Skärhamn 2 startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara två minuter slog Niklas Andersson till.

Skärhamn 2 gjorde 2–0 i 24:e minuten, när Daniel Bengtsson fick träff.

Skärhamn 2 gjorde 3–0 i 25:e minuten, på nytt genom Daniel Bengtsson. I 54:e minuten nätade Andreas Bengtsson, och gjorde 4–0.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Liam Börjesson Byfält och ökade ledningen för Skärhamn 2.

Viktor Hallqvist reducerade för Skredsvik/Hogstorp med knappa kvarten kvar. Fler mål än så blev det inte för Skredsvik/Hogstorp.

Skärhamn 2 har tre segrar och två förluster och 17–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Skredsvik/Hogstorp har fem förluster och 8–17 i målskillnad.

För Skärhamn 2 gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Skredsvik/Hogstorp är på nionde plats.

Nästa motstånd för Skärhamn 2 är Myckleby. Lagen möts söndag 11 augusti 16.00.