Rönnängspelarna Linnéa Pettersson Dove, Nora Oskarsson och Louise Schelander spelar i helgen i Tjörns ishall med sin klubb Trollhättan Ladies. Arkivfoto: Jonas Oskarsson
Rönnängspelarna Linnéa Pettersson Dove, Nora Oskarsson och Louise Schelander spelar i helgen i Tjörns ishall med sin klubb Trollhättan Ladies. Arkivfoto: Jonas Oskarsson Bild: -

Rönnängstrio spelar hemma med Trollhättan – på Tjörn

Linnéa Pettersson Dove, Nora Oscarsson och Louise Schelander är Rönnängstrion som spelar division 1-hockey med Trollhättan. Nu får de chansen att spela hemmamatch i Tjörns ishall. – Det passade bra att flytta matchen, säger ordförande Mats Pettersson.

ANNONS
|

Förra helgen var Linnéa Pettersson Dove, Nora Oscarsson och Louise Schelander med och representerade Västergötland/Bohuslän-Dal i Stålbucklan.

På lördag spelar trion från Rönnängs IK seriematch i Tjörns ishall – med Trollhättan Ladies.

– Det är roligt att våra tjejer får möjlighet att spela en sådan match här hemma på Tjörn. Vi har nämnt det någon gång för Trollhättan att det vore kul och nu när deras ishall var upptagen i helgen så passade det bra att flytta matchen, säger Mats Pettersson, ordförande för Rönnäng.

Även om trion från Rönnäng spelar med Trollhättan Ladies är det fortfarande Tjörns ishall som är hemmaplan.

ANNONS

Linnéa, Nora och Louise spelar i Rönnängs A-pojklag och åker bara till Trollhättan i samtliga matcher, säger Pettersson.

– Tjejerna i laget kommer från hela regionen runt. Det är allt från Åmål, Göteborg, Mariestad och Grästorp så de tränar med juniorlagen i sina respektive klubbar, säger Pettersson.

Lars Aronsson

lars.aronsson@lokaltidningensto.se

ANNONS