Klar seger för Vallen mot Munkedal

Det blev en klar seger för Vallen vann på hemmaplan mot Munkedal i division 3 Bohuslän/Dalsland dam i fotboll.

|
Vallens IF dam vann mot Munkedals IF dam

Vallen vann med klara 6–0 (1–0).

Vallen har skapat en skön vinnarkänsla på Stora Höga IP. Segern mot Munkedal betyder att laget har vunnit fyra raka matcher på hemmaplan.

Matchen var mållös till Vallen tog ledningen i 26:e minuten, genom Alice Nilsson. I 54:e minuten slog Vera Dimberg till, och gjorde 2–0.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Linnéa Otterström och ökade ledningen för Vallen.

Vera Dimberg gjorde dessutom 4–0 i 66:e minuten.

Med sex minuter kvar att spela ökade Vallen ledningen genom Celine Engström.

Till slut kom också 6–0 genom Alva Isaksson i 89:e minuten.

Vallen har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 21–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Munkedal har fem förluster och 5–35 i målskillnad.

Resultatet innebär att Vallen ligger kvar på femte plats och Munkedal sist, på tionde plats i tabellen.

Måndag 24 juni möter Vallen Bullaren borta 17.30 och Munkedal möter Rössö U borta 17.00.