Efter förlustsviten: Seger igen för Myckleby – 3–1 mot Ödsmål/Sundet

Fyra raka förluster i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll inför matchen.

|
Myckleby IK vann mot Ödsmåls IK - Sundet

Hemma mot Ödsmål/Sundet bröts den tuffa sviten för Myckleby. Det blev 3–1 (2–1) i matchen på söndagen.

Myckleby fick en bra start på matchen. Gustav Karlsson slog till, redan i 20:e minuten.

Ödsmål/Sundet kvitterade till 1–1 i 22:a minuten, när Mikael Johansson fick träff.

Myckleby tog ledningen bara sex minuter senare återigen genom Gustav Karlsson. Shahi Guli ökade Mycklebys ledning i 80:e minuten. 3–1-målet blev matchens sista.

På tilläggstid fick Ödsmål/Sundet Mohammed Fahmee utvisad, och laget fick spela de sista minuterna med en spelare mindre.

Båda lagen har nu en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, Myckleby med 6–12 och Ödsmål/Sundet med 7–24 i målskillnad.

Det här betyder att Myckleby ligger på femte plats i tabellen, och Ödsmål/Sundet är på tionde och sista plats.

Nästa motstånd för Myckleby är Henån/Gilleby 2. Lagen möts måndag 24 juni 19.00.